Vores heste


Bambusa II

10 år

Bambusa er en dejlig stille og rolig elevhest. Hun er købt for penge Højris Rideklubs Venner har samlet sammen ved at sælge skønne Bambusa strømper.

Duplo

25 år

Duplo er en stille og rolig hest, der primært går i vores ridefysioterapi. Duplo er købt for penge vi har søgt hos Legofonden :-)

Lille Per

16 år

Lille Per er staldens største dreng – han er stille og rolig og bliver brugt i vores ridefysioterapi. I øvrigt har han medvirket i en Far Til Fire film.

Ofelia

24 år

Ofelia er den bundstabile pony der både bruges til ridefysioterapi og i elevundervisningen. Hun er utrolig populær.

Pepsi Max

13 år

Pepsi er staldens store "gadedreng". Han bruges i elevundervisningen og trods han størrelse, er det både store og små ryttere der rider ham. Han bliver også brugt til Voltigering og i vores ridefysioterapi.

Valiant

0 år

Sofus

0 år

Rose

0 år

Rose er en følsom og energisk dame , hun elsker spring og fart, men kan også være ligeså stille og rolig når hun går med i ridefysioterapien.

Saga

0 år

Sam

9 år

Sam er den lille gadedreng der altid er fuld af fis og numre. Han er et kæmpe nussehoved. Han bruges i elevundervisningen og kan også springe et lille spring.

Stella

16 år

Stella er en sød lille pony som gerne giver de små ryttere og nybegyndere en god tur. Stella elsker i øvrigt også at springe et par små spring.

Sunshine

21 år

Sunshine er rideskolens solstråle. Han er utrolig populær og kan rides af alle – lige fra nybegynder til den rutinerede rytter. Han er en rigtig guttermand og en god læremester.

Zig

10 år

Zig elsker at komme ud på trækketur med ridefysioterapi.

Zack

0 år

Zack er en stille og rolig elevpony som alle elsker. Han er en rigtig nussegøj og har det skønneste væsen. Zack bliver brugt til både dressur og en smule spring.