Vores heste


Duplo

24 år

Duplo er en stille og rolig hest, der primært går i vores ridefysioterapi. Duplo er købt for penge vi har søgt hos Legofonden :-)

Freja

20 år

Freja er en dygtig elevpony – til tider en hoppe med stort H. Freja bruges i dressur og til spring, primært til lettere rutinerede ryttere.

Lille Per

15 år

Lille Per er staldens største dreng – han er stille og rolig og bliver brugt til både ridefysioterapi og i elevafdelingen. I øvrigt har han medvirket i en Far Til Fire film.

Ofelia

23 år

Ofelia er den bundstabile pony der både bruges til ridefysioterapi og i elevundervisningen. Hun er utrolig populær.

Pepsi Max

13 år

Pepsi er staldens store "gadedreng". Han bruges i elevundervisningen og trods han størrelse, er det både store og små ryttere der rider ham

Rose

0 år

Rose er en følsom og energisk dame , hun elsker spring og fart, men kan også være ligeså stille og rolig når hun går med i ridefysioterapien.

Sam

8 år

Sam er den lille gadedreng der altid er fuld af fis og numre. Han er et kæmpe nussehoved. Han bruges i elevundervisningen og kan også springe et lille spring.

Stella

15 år

Stella er en sød lille pony som gerne giver de små ryttere og nybegyndere en god tur.

Sunshine

20 år

Sunshine er rideskolens solstråle. Han er utrolig populær og kan rides af alle – lige fra nybegynder til den rutinerede rytter. Han er en rigtig guttermand og en god læremester.

Zig

9 år

Zig elsker at komme ud på trækketur med ridefysioterapi. Hun bliver også brugt i vores elevafdeling og kræver en rutineret rytter på ryggen.